Legoland

Te invităm în Legoland Günzburg

Acţiune, distracţie şi aventură te aşteaptă la Legoland Germania ! Parcul pentru familie din Günzburg, Bavaria se află la 90 minute de mers cu maşina de München şi Stuttgart, şi oferă vizitatorilor opt lumi interesante de aventură cu peste 50 de atracţii, spectacole, ateliere de lucru şi modele fascinante construite din milioane de piese ale popularului joc LEGO.

Oraşul Günzburg este situat în Bavaria, sudul Germaniei, între München şi Stuttgart, ambele oraşe se află la 90 minute distanţă de parc.

 

Trăieşte aventura în cele cele opt lumi tematice din Legoland Germania !

Faceţi cunoştinţă cu zonele de atracţie, şi anume: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land. Fiecare zona este proiectată pentru copiii de toate vârstele care vor găsi multe atracţii pentru a explora LEGO, centrele de experiment, montagne russe, atracţii de apă şi spectacole. Întreagă familie se poate îmbarca pentru o zi de aventură şi descoperire într-o călătorie de neuitat. Vizitează MINILAND, atracţia principala a parcului şi descoperă oraşe şi peisaje europene celebre, create în detaliu din 25 milioane de piese LEGO. Pentru a trăi o experienţă reală, oameni, maşini, nave, trenuri şi avione pot fi mutate dintr-o simplă apăsare a unui buton.

 

Aeronave şi bărci aşteaptă comandă ta ! Esti la câţiva paşi distanţă de Berlin, Frankfurt, Olanda, Veneţia şi Elveţia. În “Star Wars Universe” sunt cele mai faimoase scene din filmele Star Wars. Aproximativ 1,5 milioane de piese LEGO au fost folosite şi instalate pe 2000 de modele. Fanii mici şi mari pot călători alături de eroii preferaţi din film, prin cele şapte zone tematice STAR WARS.

Ţi-ai dorit vreodată să descoperi lumea piraţilor? Te aşteptăm în PIRATE LAND unde vei înfrunta periculoşii corsari. Nu uită de podul suspendat, ce duce către interiorul castelului cavalerilor în KNIGHTS’ KINGDOM. Cei mici se pot bucura de un moment medieval, imbrǎcaţi în costume de cavaler. Trăieşte la extrem în LEGO X-TREM ! Curse cu maşini, roller coaster cu camioane realizate din piese lego, bărci ce pot fi conduse pe valuri periculoase. Chistian Tour iti recomandă şi alte locuri atractive din Legoland: Kids Power Tower, Test Centre, Observation Tower, Duplo Playground, Gallery of Football Stars şi Lego Arena.

Program Legoland: Parcul Legoland este deschis în perioada 28 Martie pana in 08 Noiembrie, zilnic ora 10:00-18:00.
Restaurante: Ai la dispoziţie peste 20 de restaurante, cafenele şi cofetării pentru toate gusturile în Legoland. Îţi recomandăm „Pizza Maria“, „Dino Grill“, „Schnitzel Depot“, Restaurant „Ritterschmaus“, Café „Arena
Internet: Acest serviciu este disponibil în Legoland Holiday Village pentru un cost suplimentar. Camerele superioare din satul de vacanţă au acces Wi-Fi gratuit.
Check  in/Check out: Camera rezervată este disponibilă începând de la ora 15:30, iar în ziua plecării se eliberează până la ora 10:00.

Zone tematice:
MINILAND – prezinta lumea din perspectiva lui Gulliver. Este atractia cea mai mare a parcului.
INTRAREA – este marcata prin steagurile fluturande si cele 2 turnuri.
ZONA IMAGINATION (Zona Imaginatiei) – este locul specific celor care sunt fascinati de experimente si cercetari.
LEGO X-TREME – aici totul se misca mai repede; totul este mai mare; adrenalina este la maxim.
KNIGHT’S KINGDOM (Tinutul cavalerilor) – un pod suspendat iti faciliteaza intrarea in castelul urias, fiind piesa de rezistenta a acestei zone.
ADVENTURE LAND (Zona de aventura) – aceasta zona este ascunsa intr-o jungla, inconjurata de animale salbatice si creaturi fantastice.
PIRATE LAND (Zona Piratilor) – nu trebuie ratata aceasta zona; recomandata celor care doresc sa descopere lumea vampirilor.
LEGO CITY (Orasul LEGO) – avioanele si barcile LEGO isi asteapta pilotii.

Unde ne distrăm?
Christian Tour îţi recomandă minunatul oraş istoric Günzburg ce datează de aproape 2000 de ani. O atracţie specială este biserica în stil rococo numit Frauenkirche.  Vizitează oraşul Ulm pentru o excursie de shopping iar că alternativă poţi petrece un timp minunat în vizită la grădina zoologică în Augsburg. La o distanţă de aproximativ 90 km se află oraşele München şi Stuttgart, cu o varietate de activităţi şi atracţii celebre. Explorează fascinantele muzee din München, şi apoi vizitează cel mai mare muzeu al tehnologiei, ştiinţei şi transportului din lume. Petrece după-amaiza la cumpărături, pe una din străzile cele mai scumpe din Europa, Maxiimilianstrasse.

Cum ajungem la Legoland?
Avion: Aveţi la dispoziţie cele două aeroporturi München şi Stuttgart, durata călătoriei este de 90 de minute. Puteţi opta pentru zbor direct cu Tarom sau Lufthansa din Bucuresti catre Munchen. Distanta de la aeroport: 115 km.
Tren/Shuttle: Din oraşul Günzburg este un serviciu de transfer direct către LEGOLAND.
Dacă doriţi să veniţi cu trenul, un serviciu de transfer cu autobuzul public este disponibil  între gara Günzburg şi Legoland Holiday Village. Biletul pentru călătorie îl puteţi achiziţiona de la staţia Günzburg. Biletele de întoarcere sunt disponibile pentru EUR 1,60 copil şi 3,30 EUR adult. Cu biletul de tren achizitonat, tranferul cu shuttle bus pana in parc este gratuit.
Exista tren linie directa aeroport – gara Munchen Hauptbahnhof si de aici linie directa la gara Gunzburg, din Gunzburg shuttle-bus gratuit la Legoland sau autobuz.
Individual: Parcul este accesibil dacă doriţi să veniţi cu maşină. Există o mulţime de locuri de parcare  pentru vizitatori (contra cost).
Transfer: Este disponibil transfer privat  contra cost din aeroportul Stuttgart/Munchen direct către Legoland.  Acesta se reconfirma la cerere in fucntie de numarul de persoane si masina disponibila.
Rent a car: Dacă nu deţineţi un autoturism personal, puteţi închiria unul. Recomandăm să închiriezi maşină, biroul de preluare se află în aeroportul din Suttgart/Munchen. Rezervarea si plata se pot face din agentie (conditii speciale in functie de compania aleasa).


CASTELUL REGELUI SI CAVALERULUI – LEGOLAND 3*

(Legoland)

Castelul Regelui şi Cavalerilor este situat lângă parc cu o vedere minunată către satul de vacanţă şi pădure.

Preturi de la de la 575 EUR/pers in functie de perioada si de nr de nopti
mic dejun

HOTEL ARCADIA GUNZBURG 3*

(Ulm)

Hotelul Arcadia Günzburg se află în oraşul Ulm la 5 km (10 min cu masina) de Legoland şi este ideal pentru un week-end în familie.

Preturi de la de la 299 EUR/pers in functie de perioada si de nr de nopti
mic dejun

SATUL DE VACANTA LEGOLAND 3*

(Legoland)

Cine vrea să-şi prelungească vacanţă în parc, poate alege Satul de Vacanţă Legoland situat chiar lângă acesta.

Preturi de la de la 509 EUR/pers in functie de perioada si de nr de nopti
mic dejun