Detox Antalya

Uncategorized
detox

Toate programele puse la dispoziție sunt menite să vă purifice fizic, mental și spiritual, permițându-vă să luați o pauză de la viața agitată a orașelor. Pe parcursul programului de detoxifiere vă veți redobândi vigoarea tinereții, veți scade în greutate și vă veți curăța organismul de toxine.

detoxVacante de DETOX pentru starea ta de bine!

Sianji Well-Being Resort

Pachetele oferite de Sianji Well­being Resort:
­
sianjiMASTER Detox (“Post” cu sucuri): Program traditional bazat pe consumarea amestecurilor speciale de sucuri din plante, repaus, alimentar, cu o sesiune de curatare a colonului. Este perfect pentru imunizare, pentru energizare si pentru slabire.

RAW FOOD: Program bazat pe alimente proaspete, nefierte si neprelucrate, servite de 3 ori pe zi in combinatie cu sucuri proaspete intre mese.

ALKALINE DIETE: Program bazat pe 80% mancare alcalina si 20% mancare acida, cu 3 mese principale pe zi si 3 snackuri. Acest pachet este potrivit si persoanelor care nu doresc sa renunte la obieciurile lor alimentare.
Mai multe detalii AICI.

 

The LifeCo Bodrum – Detox Center

lifeco BodrumIn toate programele pe care le oferim, scopul nostru principal este sa oferim un loc/spatiu de purificare fizica, mental si spirituala. Una dintre motivatiile noastre principale este de a oferi un refugiu din rutina si haosul de care avem parte in viata de zi cu zi. Venim in intaminarea procesului de purificare cu ajutorul diverselor terapii pe care le punem la dispozitia dvs pentru a avea o experienta relaxanta.
Noi cunoastem importanta nutritiei corecte, detoxifierii si a unei vieti sanatoase. A fost dovedit prin multiple studii ca detoxifierea ajuta la inlocuirea incarcaturii fizice, emotionale si inlaturarea blocajelor emotionale. Odata cu inalturarea acestor incarcaturi emotionale, procesul detoxifierii se va amplifica.

Mai multe detalii AICI.

 

The LifeCo Antalya – Detox Center

Pachetele oferite de The LifeCo Antalya:
lifeco antalyaMASTER Detox: Este un program ce se poate desfasura pe o perioada intre 4 si 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe si legume. Pe parcursul acestul program se vor servi diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate. De asemenea, se pot consuma cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume. La sfarsitul programului de detoxifiere, se vor constata imbunatatiri remarcabile ale aspectului fizic, cresterea nivelului de energie al organismului , precum si imbunatatirea starii psihice.

GREEN Detox: Pe parcursul acestui program, se vor consuma cu precadere legume alkaline precum spanacul, telina sau castravetii. Deasemenea, acest program poate fi urmat pe o perioada de 4 pana la 7 zile ca si dieta pre sau post Master Detox. Datorita continutului ridicat de clorofila din legumele si plantele care stau la baza acestui program, continutul de oxigen din sange va inregistra cresteri semnificative iar datorita faptului ca organismul nu va fi obosit de procesul digestiv, acesta va avea timp sa se curete, sa se vindece si sa se reinnoiasca.

Mai multe detalii AICI.

 

Pentru oferta completa, va rugam sa ne contactati!