Mergi la conţinutul principal

Chartere Malta

Chartere Malta – Vara 2019

Malta – o destinatie ce imbina armonios templele preistorice, golfurile ascunse si o istorie de o remarcabila intensitate Orase, fortarete, biserici si palate au transformat Malta in ”giuvaerul” unic care este azi.

Valletta – Acest oras al cavalerilor nu permite nimanui sa-l cuprinda dintr-o privire. Trebuie sa te plimbi de-a lungul strazilor drepte si sa te opresti pentru a admira o fatada, un balcon, o curte inconjurata de treceri cu arcade, o fantana sau magnificele blazoane. Poti sa te indrepti apoi spre Gradinile Barracca care se afla peste drum de splendidul Auberge de Castille. Din gradini, privelistea asupra Marelui Port iti taie rasuflarea. Biserica Cavalerilor Ioaniti, Co-catedrala Sf. Ioan, ascunde un numar de comori nepretuite in spatele fatadei sobre. O sa fii impresionat de abundenta de culoare, aur si design-uri elaborate care impodobesc cele opt capele dedicate diferitelor limbi ale Ordinului Cavalerilor Ioaniti. 

Mdina, vechea capitala a insulei, este considerata a fi una dintre cele mai frumoase cetati medievale locuite din Europa. Nu trebuie sa ratezi acest labirint de strazi inguste si serpuite presarate cu biserici si palate. Catedrala inchinata Sfintilor Petru si Pavel, cu frumoasa fatada in stil baroc, merita vizitata cu siguranta.

Insulele-surori ale Maltei, Gozo si Comino, va ofera o diferenta de ritm si peisaj fata de Malta. Gozo, situat la numai o jumatate de ora cu feriboatul fata de Malta, este impregnata cu mituri si secrete proprii. Legendara patrie a nimfei Calypso este un refugiu pitoresc, cu sate vechi, drumuri romantice si vederi panoramice incomparabile ale peisajului si marii. Insula Comino, situata la jumatatea distantei dintre Gozo si Malta, este un paradis pentru scufundatori, pentru iubitorii sportului cu vela, scafandri, surferi si drumeti. Laguna albastra a insulei Comino, cu apa sa de culoare turcoaz si plaja aurie, poate constitui ingredientul perfect pentru o excursie unica.

 

CHARTER MALTA 2019

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

  • 7 nopti cazare – 8 zile
  • bilet avion cursa charter (Air Malta)
  • bagaj de mana 10 kg si bagaj de cala 20 kg
  • asistenta turistica in limba romana
  • o exursie locala

NU SUNT INCLUSE:

  • Taxe Aeroport (handling inclus) – 95 EURO/PERS. OBLIGATORII; COPIII 0-1.99 ANI (INFANTI) PLATESC 25 EURO
  • Transfer Aeroport – Hotel si retur: 15 EURO/PERSOANA/ DUS-INTORS
  • Asigurarea Medicala – aprox. 36 LEI – optionala
  • Asigurare turist plus premium (recomandata) -aprox. 71 lei (valabila pentru 8 zile)
  • Bauturile la suplimentul de masa
Valleta
Mdina
Gozo - Ta Pinu

Charter Malta

Malta

Malta – o destinatie ce imbina armonios templele preistorice, golfurile ascunse ...

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare