Mergi la conţinutul principal
carnaval venetia
de la 340.00 €
Destinatia
Italia, Venetia
Categorie Oferta
Circuite Avion
Tip Transport
Avion
Tip Cazare
Hotel 4*
Tip Masa
Mic dejun

CARNAVAL VENETIA 2020

Festivitatile de inchidere ale Carnavalului

Transport avion LUFTHANSA | 5 zile, 4 nopti | de la 340 Euro

venetia

venetia

carnaval venetia

22 Februarie  BUCURESTI – VENETIA - MESTRE

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Otopeni la ora 12:20 pentru imbarcare pe zborul companiei LUFTHANSA cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:20, aterizare in Frankfurt la ora 15:55. La ora 17:00 decolare cu zborul LH330 catre Venetia. Aterizare la ora 18:15. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie in Mestre. Cazare hotel DELFINO / AMBASCIATORI 4* Mestre-Venezia sau similar.

23 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA

Mic dejun. Deplasare cu insotitorul de grup in Venetia. Competitia cu “spirit de carnaval” are loc in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Astazi au loc doua evenimente importante ale Carnavalului:

 • Celebrul zbor la Vulturului – “Volo della’Aquila” din Piazza San Marco la ora 12:00. Pentru editia din acest an a Carnavalului s-a pregatit un zbor spectaculos din turnul clopotnita al Venetiei catre scena din Piata San Marco. Cu doar cateva zile inainte de eveniment, Marco Maccapani va dezvalui numele personajului care va juca rolul vulturului.
 • Finala concursului de masti si costume din Piazza San Marco de la orele 14:30 pana la 17:30, ocazie cu care veti putea admira „Cel mai bun costum mascat” si “Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului”

In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Scena reprezinta inima  acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. De asemenea, puteti admira Venetia intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup. Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intoarcere la hotel in Mestre. Cazare hotel DELFINO / AMBASCIATORI 4* Mestre-Venezia sau similar.

24 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA | INSULELE MURANO SI BURANO

Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Astazi la ora 11:00 in Piata San Marco este concursul de costume pentru copii. Optional, se poate face o excursie cu vaporasul impreuna cu insotitorul de grup in Insulele Murano si Burano. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare hotel DELFINO / AMBASCIATORI 4* Mestre-Venezia sau similar.

25 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA

Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului:

 • La ora 16:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor “12 Marii ale Carnavalului” pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an.
 • La ora 17:00 este programat celebrul “Svolo del Leon” – Zborul Leului, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Toate evenimentele precum si galeria de imagini pot fi vizualizate pe site-ul oficial al carnavalului: www.carnevale.venezia.it/en/events-list/.

Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare hotel DELFINO / AMBASCIATORI 4* Mestre-Venezia sau similar.

26 Februarie  VENETIA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup in centru istoric al orasului Mestre: Piazza Erminio Ferretto unde se gaseste Domul din Mestre (Duomo di San Lorenzo), Turnul cu Ceas (Torre dell’Orologio) si cladirea istorica a teatrului Excelsior, astazi cinematograf. Un alt obiectiv turistic important este Teatro Toniolo, construit in 1912, aflat in apropierea Galeriei Matteotti, zona plina de magazine si foarte aglomerata. La ora 12:15 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei LUFTHANSA LH329 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:45 si aterizare la ora 16:10. La ora 20:30 imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife                                             calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 340 Euro adult loc in camera dubla
 • 313 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 266 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 • 467 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Venetia – Bucuresti, via Frankfurt, compania Lufthansa
 • 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala de 23kg inclus
 • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel DELFINO/AMBASCIATORI 4* situat central in Mestre sau similar
 • Turul Venetiei cu insotitorul de grup
 • 3 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
 • Tur pietonal Mestre cu insotitorul de grup
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport cu autocar local
 • Ghid roman insotitor

Servicii neincluse:

 • taxele de aeroport & combustibil: 160 Euro/pers  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, taxa de oras (se achita exclusiv la receptia hotelului individual)
 • biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasarea in Venetia

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

 

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare