Mergi la conţinutul principal
china
de la 1548.00 €
Destinatia
China
Categorie Oferta
Circuite Exotice
Tip Transport
Avion
Tip Cazare
Hotel 4*
Tip Masa
All inclusive

Vizitam Shanghai, Suzhou-Venetia Orientului, Xian, Armata de Teracota, Beijing, Marele Zid Chinezesc, Palatul de Vara, Orasul Interzis, Templul Cerului. 
Cod: INT

 

Plecari Circuit
 
Iulie  30 August  11 Septembrie
 
 Adult in camera dubla  1.099 € + taxe  1.099 € + taxe  1.049 € + taxe 
 Adult in camera Single  1.359 € + taxe  1.359 € + taxe  1.299 € + taxe 

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Beijing, Companiile KLM-Air France
• Zbor direct in China Xian => Beijing, pentru confortul Dumneavoastra
• Zboruri la retur Beijing => Bucuresti, Companiile Air France/KLM
• Tren de mare viteza Xian => Beijing
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local conform programului excursiei
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
– 3 nopti in Shanghai la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar
– 1 noapte in Xian la Hotel Jianguo 4* sau similar
– 3 nopti in Beijing la Hotel China National Convention 4* sau similar
• Mese incluse: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Ghizi locali 

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 499 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxa de viza si procesare, 75 €/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor), se achita la inscriere
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali, aprox 30 USD/turist (se achita insotitorului de grup la sosire in China)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno 

Ziua 1 | Bucuresti – Amsterdam – Shanghai

Pentru plecarile 03.07 si 11.09: Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la ora 15:55. Imbarcare pe zborul KL895 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 17:20. Mese incluse in avion.

Pentru plecarea 30.08: Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la ora 15:55. Imbarcare pe zborul KL893 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 21:30. Mese incluse in avion.

Ziua 2 | Shanghai

Sosire in Shanghai la ora 10:05 (pentru plecarile 03.07, 11.09), respectiv ora 14:15 (pentru plecarea din 30.08). Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 13,5 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru servirea pranzului la un restaurant cu specific local (plecarile 03.07 si 11.09), respectiv cina (pentru plecarea 30.08). Dupa pranz ne lasam sedusi de farmecul orasului Shangai, traind experienta unei croaziere pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone distincte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun in avion, pranz (plecarile 03.07,11.09), respectiv cina (plecarea 30.08).

Ziua 3 | Shanghai

Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan-cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Shanghai World Financial Center in prezent a treia cea mai inalta cladire din lume, masurand 492 metri inaltime si avand 101 niveluri. Urcam la etajul 94 pentru o priveliste unica asupra orasului. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului”. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului Nanjing Lu. Seara participam la celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 4 | Shanghai – Suzhou “Venetia Orientului”

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou. Astazi vizitam una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de la Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam Templul Muntelui Rece (Hanshan Si) numit dupa calugarul Han Shan, un budist Zen, caruia ii placea bautura si care a devenit renumit ca poet excentric. Continuam vizita cu Gradina Maestrului Retelelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guanqian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 115 €/persoana pentru minim 10 participanti. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5 | Shanghai – Xian

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinatia Xian. Pranzul se va servi la un restaurant cu specific local in Xian. In Xian se viziteaza Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor.Continuam apoi cu vizitarea Pagodei Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in Sec VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita care va va introduce in lumea raviolilor chinezesti. Cazare la Hotel Xian Jianguo 4* sau similar Xian. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6 | Xian – Beijing

Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale Sec XX, considerata a fi A 8-a minune a lumii-Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza transfer la Gara de Nord din Xian (Xianbei) pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Beijing. Traseul de 1.200 km va fi parcurs in 5 ore. Servirea cinei de tip pachet in tren. Sosire Beijing, transfer la hotel. Cazare la Hotel China Nation Convention Center 4* Beijing pentru plecarea din 03.07, respectiv Hotel Lijingwan 4* Beijing pentru plecarile din 30.08,11.09 sau similare. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 7 | Beijing

Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2.300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti ! Pranz la restaurant inclus. Ne intoarcem la Beijing si continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2.000 de ani. Vom face apoi o vizita la un magazin de Jad si vom participa la ritualul servirii ceaiului. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Hotel China Nation Convention Center 4* Beijing pentru plecarea din 03.07, respectiv Hotel Lijingwan 4* Beijing pentru plecarile din 30.08,11.09 sau similare. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 8 | Beijing Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Cerului

Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen-cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Cazare la Hotel China Nation Convention Center 4* Beijing pentru plecarea din 03.07, respectiv Hotel Lijingwan 4* Beijing pentru plecarile din 30.08,11.09 sau similare. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 9 | Beijing – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport.

Pentru plecarea din 03.07, returul se va face cu zborul Companiei Air France AF125, decolare la ora 09.05 si cu sosire la Paris Charles de Gaulle la ora 14.00. Imbarcare pe zborul AF1088 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 19.20, sosire pe Aeroportul Henri Coanda la ora 23.10.

Pentru plecarile din 30.08, 11.09, returul se va face cu zborul Companiei KLM KL898, decolare la ora 10:55 si cu sosire la Amsterdam Schiphol la ora 15:20. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 20:55, sosire pe aeroportul Henri Coanda la ora 24:35. Mese incluse: mic dejun, mese in timpul zborurilor. Sfarsitul pachetului de servicii.

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare