Mergi la conţinutul principal
irlanda, insula de smarald
de la 750.00 €
Destinatia
Irlanda
Categorie Oferta
Circuite Avion
Tip Transport
Avion
Tip Cazare
Hotel 3*
Tip Masa
Mic dejun

Dublin – Galway – Limerick – Bunratty – Cliffs of Moher – Killarney – Ring of Kerry Blarney – Youghal – Waterford – New Ross – County Wicklow

De la 325€

+ 425 euro (bilet de avion, transferuri si transport autocar)

7 zile  – Avion

Cod: CH

DATE DE PLECARE 2019:

11.06; 09.07; 06.08; 20.08

Preţul include

 • Bilet de avion Bucuresti – Dublin si retur;
 • transport cu autocar climatizat;
 • 6 cazari la hoteluri de 3*;
 • 6 mic dejun;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei

Bonusuri

 • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Reducere 10% la achitarea din ţară a excursiilor opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

OPȚIONALE

 • Ring of Kerry – 45 €/

Nu sunt incluse în preţ

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile optionale pentru grup minim de 25 de persoane

Suplimente & Reduceri

 • Supliment de single – 205 €
 • Reducere copil 6-12 ani – 25 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

Grup minim 25 persoane.

 

PROGRAM

 • Ziua 1. București – Dublin

Călătoria noastră începe în Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale ne îmbarcăm pentru zborul spre Dublin. După aterizare și o scurtă oprire la hotel vom face un tur de oraș și vom descoperi principalele atracții din capitala IrlandeiCatedrala Saint Patrick, unde printre parohi s-a numărat și Jonathan Swift, faimos pentru volumul ”Călătoriile lui Guliver”, Biblioteca Trinity College, unde se află celebra Carte din Kells, manuscris religios datând din jurul anului 800, O’Connell Street, artera principală a orașului, unde vom vedea statuia lui James Joyce sau Monumentul Mileniului. Oraș al muzeelor și catedralelor, Dublinul poate fi cu ușurință descoperit la pas, oferind vizitatorilor dese prilejuri de odihnă în parcurile sale verzi sau pe străzile mărginite de case din cărămidă. Avem timp de shopping – Grafton Street din centrul orașului este celebră pentru magazinele sale – sau pentru a ne bucura de o halbă de bere într-un pub tradițional irlandez.

Moment de răgaz:

Să ciocnim o halbă! Dacă ai ajuns la Dublin ar fi păcat să nu vizitezi Depozitul de bere Guinness. Conceput ca un muzeu interactiv al berii, aici poți învăța totul despre berea Guinness și despre traseul pe care îl parcurge din fabrică până în halbă. Pentru că Depozitul de bere Guinness se află în cea mai înaltă clădire din această parte a orașului, împuști doi iepuri deodată: te poți delecta cu o bere 100% irlandeză în timp ce te bucuri de o panoramă incredibilă asupra întregului Dublin. Cheers!

 • Ziua 2. Dublin – Galway – Limerick

Dimineata, pornim spre medievalul și frumosul Galway, unde vom face un scurt tur pe frumoasele strazi pietonale si numeroasele pub-uri cu cafenele care ne vor face vizita in acest oras mult mai plăcută. Cu greu ne vom desprinde de fermecătorul Galway și ne vom îndrepta spre Limerick, un vechi și frumos oraș irlandez așezat pe estuarul râului Shannon. Cei mai curajoși pot lua aici pulsul vieții de noapte, deoarece Limerick este faimos pentru puburile sale pe care miezul nopții le găsește adesea pline de petrecăreți. Rămânem peste noapte la Limerick. Cazare la hotel in Limerick.

Moment de răgaz:

Țara dansatorilor!! Dacă tot ați ajuns în Irlanda nu ocoliți puburile, pentru că aici putem avea surprize frumoase: deseori au loc mici spectacole (programate sau spontane) de dansuri tradiționale irlandeze. Celebre în lume, dansurile irlandeze sunt inconfundabile deoarece dansatorii își țin trunchiul foarte drept, în timp ce execută cu picioarele mișcări precise, extrem de rapide. Cimpoiul, vioara, acordeonul, harfa celtică, fluierul sau bodhranul (toba irlandeză) le acompaniază cu veselie, bineînțeles alături de niște halbe reci de bere.

 • Ziua 3. Limerick – Bunratty – Cliff of Moher – Killarney

Ne despărțim de Limerick și ne îndreptăm spre castelul medieval Bunratty, una dintre cele mai populare atracții din sud-vestul Irlandei. Construit în 1425 și jefuit în repetate rânduri, castelul a fost restaurat în anii 1950 și readus la forma sa splendidă medievală, cu decorațiuni interioare, tapiserii și mobilier în cel mai pur spirit al vremurilor în care a fost ridicat. Următoarea destinație este Cliffs of Moher, un fabulos monument natural, care s-a format în peste 300 de milioane de ani. Ne vom lăsa fascinați de puterea naturii, admirând stâncile înalte de 200 de metri, abrupte, care privesc în zare, spre imensitatea Oceanului Atlantic, ale cărui valuri se sparg de pietrele amenințătoare. După această escală în natura sălbatică și spectaculoasă a Irlandei ne vom îndrepta spre Killarney. Cazare la hotel in zona Killarney.

 • Ziua 4. Ring of Kerry

 Program liber, sau excursie optionala Ring of Kerry. Despre Ring Of Kerry putem spune un singur lucru: nu ai văzut Irlanda dacă nu ai fost aici!  Faimosul Inel al lui Kerry este un drum circular din sud-vestul Irlandei, care urmează linia coastei, pe țărmul Peninsulei Iveragh.

După excursia de astăzi vă veți convinge că acest fantastic traseu oferă vizitatorilor tot ce are Irlanda mai de preț: ruine vechi de secole, castele medievale, grădini verzi și spectaculoase, sate și orășele pline de culoare, plaje izolate și panorame incredibile asupra Oceanului Atlantic. Vom străbate Ring of Kerry începând din zona Killarney, ne vom îndrepta către orașul Kenmare, taversând Cahirciveen, de-a lungul promontoriilor spectaculoase și apoi ne vom întoarce spre punctul de plecare, admirând pe parcurs fantasticele priveliști oferite de Golful Kells, Castelul Ballycarberry, datând din secolul XIV și cercul neolitic de la Kenmare. Spre seară revenim la hotelul nostru din zona Killarney, pentru o noapte de odihnă binemeritată.

 • Ziua 5. Killarney – Blarney – Youghal – Waterford

Aventura irlandeză continuă! Ne luăm la revedere de la Killarney şi ne îndreptăm spre Blarney, un castel medieval emblematic pentru Irlanda, așezat în apropierea râului Martin. Mai celebră decât castelul în sine este Piatra Blarney, numită și Piatra Elocvenței, despre care se spune că, odată ce o săruți, capeți darul vorbirii în public.

Milioane de turiști i-au testat puterile până acum, transformând-o în una dintre cele mai îndrăgite atracții ale Irlandei. Călătoria continuă spre Youghal, una dintre stațiunile celebre ale Irlandei, situată în estuarul râului Blackwater. Port istoric, Youghal își încântă vizitatorii cu clădiri-monument, cu o minunată plajă de opt kilometri, cu un centru înțesat de cafenele, puburi și restaurante unde găsim somon proaspăt, pescuit chiar din râul Blackwater. Ne îndreptăm apoi către Waterford, cel mai vechi dintre orașele Irlandei, întemeiat de vikingi în secolul IX. Waterford a fost timp de sute de ani unul dintre cele mai importante orașe-port ale Irlandei, în prezent fiind renumit pentru monumentele sale – Catedrala Sfânta Treime, Turnul Reginald, Palatul Episcopal – dar și pentru obiectele tradiționale din cristal care încă se realizează aici de meșteșugari locali. Vom rămâne peste noapte la Waterford. Cazare la hotel in zona Waterford.

 • Ziua 6. Waterford – New Ross – County Wicklow

Ne continuăm călătoria cu un popas la New Ross, un orășel pitoresc pe râul Barrow, datând din perioada premedievală și devenit celebru drept locul de baștină al strămoșilor președintelui american John F. Kennedy. Pregătiți-vă aparatele de fotografiat pentru că vom traversa County Wicklow, o regiune spectaculoasă, cu faleze amețitoare, coaste aprupte de munte și păduri verzi de conifere. Destinația favorită de week-end a celor care vor să dea agitația Dublinului pe natură și liniște, County Wicklow a primit numele de ”Grădina Irlandei” și deși nu are cea mai prietenoasă climă, abundă în peisaje de o frumusețe care îți taie respirația. Ne continuăm călătoria spre Dublin, unde avem timp pentru a cumpăra ultimele cadouri pentru cei de acasă, pentru o plimbare prin minunatul parc Phoenix sau o vizită la fascinantul muzeu Dublinia, unde îți poți face o idee destul de exactă despre cum se trăia aici în Evul Mediu. Cazare la hotel in Dublin.

 • Ziua 7. Dublin – Bucuresti

Ne îndreptăm spre aeroport, unde ne îmbarcăm pentru zborul către casă. Aventura noastră irlandeză s-a încheiat!

Bine de Ştiut

 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
 • Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 120 €

PROMO

Reducere 70 €

STANDARD +

Reducere  50 €

445 

+425 € (bilet avion, transfer transport autocar)

325 

+ 425 € (bilet avion, transfer transport autocar)

375 

+ 425 € (bilet avion, transfer transport autocar)

395 

+ 425 € (bilet avion, transfer transport autocar)

Pret de persoana in camera dubla
– Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

– Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

– GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

– GRATUIT – excursia optionala RING OF KERRY

– Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

– ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

– Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

– Plata integrala la inscriere;

– Nu se accepta modificari sau anulari.

– Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

– ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

– Avans  50% la inscriere;

– Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

– Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

– Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

– Oferta este valabila pana la  30.10.2018.

 

– Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

– Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

– Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

– Oferta este valabila pana la  30.04.2019

 

Suplimente & Reduceri

·    Supliment de single 205 €

·    Reducere copil  6-12 ani  – 25 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare