Mergi la conţinutul principal
Sri Lanka Circuit
de la 1299.00 €
Destinatia
Sri Lanka
Categorie Oferta
Circuite Avion
Circuite Exotice
Tip Transport
Avion
Tip Cazare
Hotel 4*
Tip Masa
Mic dejun

NOU! SRI LANKA CIRCUIT SI SEJUR OCEANUL INDIAN

Safari, temple, ceaiuri, mirodenii si....plaja!!!

HABARANA – PARCUL NATIONAL MINNERIYA – POLONNARUWA – SIGIRIYA - MATALE - KANDYNUWARA ELIYA –  PARCUL NATIONAL YALA – GALLE - BERUWALA                                  

Transport Avion QATAR AIRWAYS| 11 zile | de la 1.299 Euro

sri lanka circuit 2020

 

Sri Lanka a devenit una dintre cele mai dorite destinații de safari din lume

datorită abundenței sale de parcuri naționale, diversitatii de specii sălbatice - inclusiv elefanți și leoparzi

și datorita unei abordari durabilă a conservării habitatelor.

Sri Lanka, o insulă în formă de lacrimă în Oceanul Indian,

se mândrește cu unele dintre cele mai ridicate rate de endemism biologic din lume,

ceea ce înseamnă că 16% din fauna sa și 23% din flora sa sunt unice pentru țară.

19 martie BUCURESTI – DOHA

Intalnire cu reprezentantul INTERRA la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:20 pentru imbarcare pe zborul  Qatar Airways  QR222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:20. Sosire in Doha la ora 17:55. Scurta escala si imbarcare pe zborul QR662 cu destinatia Colombo cu decolare la ora 19:35.

20 martie COLOMBO – MINNERIYA - SIGIRIYA

„Ayubowan! – Bun venit in Sri Lanka!” Sosire pe aeroportul din Colombo la ora 02:55.  Dupa formalitatile de viza si preluarea bagaelor intalnire cu reprezentantul local si transfer la un hotel din aeroport pentru odihna dupa zborul intercontinental. Dupa servirea micului dejun, incepem experienta culturala in Sri Lanka indreptandu-ne catre Parcul National Minneriya.  Vom experimenta un jeep safari in Parcul National Minneriya. Parcul este unul din cele mai cunoscute din Sri Lanka pentru numarul mare de elefanti salbatici care se aduna pe malul raurilor sa se scalde sau sa ...socializeze. Parcul acopera o suprafata de 8890 hectare si consta dintrun peisaj cu paduri si arbusti mereu verzi, habiat pentru numeroase animale, inclusiv leoparzi !!! Fiti pregatiti pentru a descoperi si numeroasele maimute langur gri sau macaci. Plecare catre Sigiriya pentru cazare. Cina si cazare Hotel Fresco Water Villa 4* Sigiriya sau similar.

21 martie POLONNARUWA – STANCA LEULUI – SIGIRIYA

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Polonnaruwa – fosta capitala a Sri Lankei in secolele XI-XII, acum un sit inclus in patrimoniul mondial UNESCO, unde veti putea admira cateva statui spectaculoase, casele Tivanka si Thuparama, stupele Rankoth Vehera si Kirivehara – foarte bine conservate. Gal Vihare – un altar in stanca cu patru statui ale lui Buddham, doua asezate, una in picioare si una inclinata precum si statuia Parakrama Bahu, sunt cele mai bune exemple ale artei srilankeze de cioplit in piatra. Capitala medievala Pollonaruwa a fost fortificata cu santuri si ziduri interioare si exterioare. Parakrama Samudra se afla in partea vestica a orasului in timp ce Palatul Regal, Sala Audientelor si alte cladiri din interiorul orasului erau inchise de un alt zid inalt. Ne imbarcam in autocarpentru a  continua calatoria spre Sigiriya. Stânca Leului, este considerata de localnici a opta minune a lumii. Aici se află vestigiile unei fortărețe și ale unui palat regal, înconjurate de grădini, eleștee, fântâni și fresce magnifice. Situl este inclus în Patrimoniul UNESCO, fiind unul dintre cele mai vechi din Sri Lanka. Ascensiunea  pe stânca Sigiriya (180 m – accesul se face pe aproximativ 1200 trepte sapate in stanca) este incunant de priveliștile fabuloase asupra junglei înconjurătoare. Cina si cazare Hotel Fresco Water Villa 4* Sigiriya sau similar.

22 martie DAMBULLA – MATALE - KANDY

Mic dejun. Dimineata ne indreptam catre Dambulla pentru vizita la Templul pestera din Dambulla, construit de Regele Walagambahu in sec. I I.H. Face parte din Patrimoniul Mondial si este unul dintre cele mai impresionante temple de acest gen din Sri Lanka. Complexul alcatuit din 5 pesteri, cu peste 2000 de metri de pereti si tavane pictate, reprezinta cea mai mare suprafata de picturi murale descoperita vreodata in lume. Imaginile contin peste 150 de reprezentari ale lui Buddha, dinn care cea mai impresionanta este cea a chipului lui Buddha, cu o inaltime de 14 metri. Continuam spre Kandy  cu oprire in Matale, unde vizitam o gradina de condimente pentru care Sri Lanka este atat de faimoasa.  Cina si cazare Hotel Earl’s Regent 4* Kandy sau similar.

23 martie KANDY

Mic dejun. Dimineata vom vizita Grădina Botanică Peradaniya, aflată pe malul râului Mahaweli, cunoscută pentru colecția de orhidee dar și pentru cele peste 4000 de specii de plante, inclusiv condimente, plante medicinale și palmieri. Kandy - ultima capitala a regilor Sri Lankei, inclus in Patrimoniul UNESCO - pastreaza inca vii, intr-un mod incantator, vechi traditii, legende si folclor. Trecem pe langa malul lacului amenajat de ultimul Rege Sinhala Sri Wickrama Rajasinghe, vizitam vechiul oras si bazarul, centrul de arta si ambarcatiuni, un muzeu al bijuteriilor si un slefuitor de giuvaere. Dupa vizitarea Templului Dintelui Relicva a lui Budha din Kandy  participam la un spectacol cultural traditional. Cina si cazare Hotel Earl’s Regent 4* kandy sau similar.

24 martie KANDY – NUWARA ELIYA „MICA ANGLIE”

Mic dejun. Plecam spre Nuwara Eliya si pe drum vom avea oportunitatea de a vizita o plantatie de ceai si o fabrica de ceai, unde veti  participa la recoltarea ceaiului si desigur veti si degusta celebrul ceai. Urmeaza un traseu extrem de pitoresc printre coline verzi presarate cu campuri agricole si mici cascade intro zona cu un climat racoros foarte placut. Acest drum este un adevarat paradis pentru cei pasionati de fotografie. Vom face un tur prin Nuwara Eliya, care cu bungalouri în stil victorian, peluze frumoase și grădini de flori a devenit cunoscută sub numele de "Little England" - Mica Anglie. Pentru a înțelege comunitatea locală din această parte a lumii  Umblați prin piețele de fructe și legume si  tocmiti-va la cumparaturile din in piața de noapte. Cina si cazare Hotel The Black Pool 4* Nuwara Eliya sau similar

25 martie | NUWARA ELIYA - YALA

Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Parcul National Yala, folosind ruta Ella Gap, traseu care ofera prilejul de a vedea unul dintre cele spectaculoase peisaje din insula. Dupa-amiaza aveti programat safari in Parcul National Yala, al doilea ca marime si cel mai vizitat din insula. Alcatuit din 5 zone (dintre care 2 destinate publicului larg), Yala gazduieste numeroase specii de animale salbatice care includ elefanti, mistreti, bivoli, leoparzi, ursi, caprioare si crocodili. Veti putea vedea, de asemenea, stoluri mari de pasari migratoare si numeroase grupuri de leoparzi, parcul fiind recunoscut pentru concentratia sa mare de astfel de pradatori. Transfer la hotel. Cina si cazare Hotel EKHO Safari Tissa 4* sau similar.

26 martie YALA – GALLE – KALUTARA

Mic dejun. Plecam spre Galle - capitala partii de sud a tarii si unul din cele mai importante centre comerciale  inca din perioada regilor singalezi si apoi in perioada coloniala ( portugheza, olandeza si britanica). Intalnim aici cea mai  mare fortareata olandeza care se mai pastreaza in Asia, azi monument UNESCO si un viu si pitoresc orasel colonial pe care va fi o plăcere de a-l explora pietonal. Rătăcind pe stradutele sale pline de viață, veți trece pe langa impozante clădiri coloniale olandeze, moschei și biserici, vechi cafenele elegante, buticuri diverse și hoteluri impecabil restaurate deținute de artiști și scriitori, fotografi și designeri locali și străini. Dupa acest ultima vizita culturala plecam spre  Bentota si poposim in Kalutara – cunoscuta statiune de plaja la Ocenul Indian. Cina si cazare Hotel Turya Kalutara  4* Kalutara sau similar.

27 – 28 martie | SUN & FUN  LA OCEANUL INDIAN

Mic dejun. Va invitam sa va relaxati sub soarele cald pe plajele aurii din Beruwala. Cina si cazare Hotel Turya Kalutara  4* Kalutara sau similar.

29 martie COLOMBO – DOHA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Colombo pentru imbarcare pe zborul Qatar Airways QR665 cu destinatia Doha. Decolare la ora 11:25. Sosire in Doha la ora 14:05. Scurta escala si imbarcare pe zborul QR219 cu decolare la ora 15:30 si sosire pe aeroportul Henri Coanda la ora 20:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Date de plecare: 19 martie

Tarife                                                    calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 1.299 Euro adult loc in camera dubla                
 • 1.199 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar              
 • 1.699 Euro adult loc in camera single        

Servicii incluse:

 • Zboruri Bucuresti – Colombo – Bucuresti, operate de compania Qatar Airways ( via Doha)
 • Early check in si mic dejun la un hotel de tranzit in aeroportul din Colombo in ziua sosirii
 • Cazare 09 nopti cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) la hoteluri de 4* astfel:
 • 2 nopti la Sigiriya, Hotel Fresco Water Villa 4* sau similar
 • 2 nopti la Kandy, Hotel Earl’s Regent 4* sau similar
 • 1 noapte la  Nuwara Eliya, Black Pool 4* sau similar
 • 1 noapte la Yala, Hotel EKHO Safari Tissa 4* sau similar
 • 3 nopti de sejur la plaja la Oceanul Indian, Hotel  Turya Kalutara 4* sau similar
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Transport cu autocar local conform itinerariului
 • Pachet de Excursii si vizite incluse cu ghizi locali si biletele de intrare:
  • Jeep Safari in Parcul National Mineriya
  • Capitala medievala Polonnaruwa
  • Stanca leului din Sigiriya
  • Templul Pestera din Dambulla
  • Templului Dintelui Relicva a lui Budha din Kandy 
  • Gradina botanica regala din Peradaniya
  • Tur de oras in Nuwara Eliya
  • Jeep Safari in Parcul National Yala
  • Tur pietonal in fortul Galle
 • Experiente locale inedite !
  • Vizita la o fabrica si plantatie de ceai
  • Spectacol cultural in Kandy
 • Pachet Bonus !
  • Welcome pack
  • Apa minerala 500ml – 2 sticle de persoana per zi (doar in timpul transferurilor)
  • Servetele umede dupa cele doua game drive-uri in parcurile nationale Mineriya si Yala
  • Suvenir la plecare
 • Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 399 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la

data emiterii biletelor cu 8-15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului si modificarea taxelor aeroportuare)

 • Taxa de viza Sri Lanka: 40 Euro/persoana (viza se obtine on-line, se achita la inscriere)
 • Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Bacsis recomandat pentru ghizi si soferi: approx. 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice altele decat cele mentionate la servicii incluse
 • Taxele de oras - se achita exclusiv la receptia hotelurilor
 • Alte servicii decat cele mentionate in program

Supliment pranz pentru zilele de circuit 20-26 martie: 130 Euro/persoana

DOCUMENTE DE CALATORIE: PASAPORTUL SIMPLU SAU BIOMETRIC valabil cel putin 6 luni de la data returului

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

 

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare