Mergi la conţinutul principal

Protectia Datelor cu Caracter Personal

SC Ariel Holiday SRL este operator de date cu caracter personal nr. 22746

Ariel Holiday intelege si respecta importanta datelor dvs. personale. In aceasta sectiune va vom explica cum colectam si utilizam datele dvs. personale si cum puteti modifica datele deja introduse.

Care sunt datele personale pe care le colectam?

In vederea indeplinirii serviciilor turistice oferite de Ariel Holiday, acesta din urma va colecta date personale necesare pentru a atinge acest scop. Printre principalele date personale colectate se numara: numele, prenumele, data de nastere, adresa de resedinta, e-mail-ul, numarul de telefon, preferintele personale, fotografii, cod numeric personal, sex, serie si numar de buletin, carduri de fidelitate, stare civila, varsta copii, numele copiilor, preferinte.

Turistul este direct raspunzator de corectitudinea datelor, altfel Ariel Holiday nu va putea sa ofere servicii adecvate.

Cum sunt colectate datele dvs. personale?

Aceste date va sunt solicitate in mai multe circumstante, astfel:

 • cand folositi sectiunea/pagina de Contact din cadrul site-ului
 • cand folositi CHAT-ul disponibil pe website fie el online sau offline
 • cand realizati o cerere, rezervare sau cumparati un serviciu de pe pagina noastra web sau prin intermediul echipei noastre de la Customer Service: prin e-mail, posta, fax sau telefon
 • cand va inregistrati ca si utilizator al paginii noastre
 • cand va inscrieti la serviciul de newsletter sau diferite concursuri si promotii
 • cand accesati canalele sociale de comunicare. Atentie in aceaste cazuri compania nu este raspunzatoare de informatiile personale specificate prin aceasta modalitate, canalul fiind unul public de comunicare.

Cine colecteaza datele dumneavoastra personale?

Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este Ariel Holiday, cu sediul in Caderea Bastiliei, Nr. 56-58,etaj – parter, biroul 1, Sector 1, Bucuresti inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J 40/6839/12.04.2005, C.U.I 17473950, detinatoarea licentei de turism nr. 3796/12.04.2014, telefon: 021.317.0122

Ariel Holiday srl este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numarul 22746.

Cum folosim datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va asigura un serviciu la un standard inalt si pentru a va ajuta sa utilizati la maximum resursele paginii noastre web.
 • pentru a definitiva rezervarile si achizitiile pe care le-ati efectuat prin intermediul site-ului nostru, aceste date for fi procesate doar in aceste scopuri, odata ce serviciul s-a consumat, acesta vor fi sterse sau anonimizate, se vor pastra doar datele ce intra sub incidenta legala sau datele pentru care s-a luat un consimtamant special pentru stocarea acestora in vederea imbunatatirii comunicarii dintre Turist si compania Ariel Holiday.
 • pentru campanii de marketing, acestea includ newsletters cu oferte speciale/personalizate trimise pe e-mail, mesaje promotionale sau personalizate trimise prin SMS si care ajung la numarul de telefon oferit de Turist in momentul cererii. Persoanle vizate pot opta sa nu fie incluse in aceste campanii de marketing sau sa fie contactati doar pe anumite canale, telefon sau e-mail. Tot ce trebuie sa faca este sa trimita un e-mail dataprotection@arielholiday.com si vor fi contactate in maxim 24 de ore cu o solutie la cererea acestora. Dezabonarea se poate realiza si prin intermediul ultimului newsletter primit de la Ariel Holiday.
 • in cazul in care ne veti contacta pentru o oferta, vom folosi informatia furnizata pentru a va oferi serviciul cerut (ex.varsta, nume prenume, sex, preferinta dvs. pentru un meniu special, etc). Daca oferta este doar una informativa Turistul are dreptul sa ceara stergerea datelor sale personale sau sa-si ofere acordul pentru ca acestea sa fie pastrate cu scopul eficientizarii comunicarii dintre cele 2 parti sau de a fi inclus in campaniile de marketing organizate de Ariel Holiday. De altfel datele sunt automat sterse in termen de 20 de zile lucratoare, daca turistul nu-si da acordul de pastrare a acestora.

Informatiile pe care ni le furnizati ne vor permite sa va trimitem ofertele noastre speciale, sa va oferim informatii actualizate despre Ariel Holiday ori partenerii nostri sau orice informatii relevante.

De exemplu:

 • Data nasterii ne este necesara in a determina varsta dumneavoastra. Majoritatea companiilor aeriene ofera importante reduceri de pret tinerilor sau seniorilor, insa precizarea varstei exacte este obligatorie.
 • Numarul de telefon si adresa de e-mail sunt obligatorii in definitivarea unei rezervari de bilet de avion sau de vacanta pentru ca trebuie sa avem datele de contact in cazul modificarii zborurilor sau a rezervarilor de vacante.
 • Datele de pe cartea de credit. In cazul rezervarilor cu plata online sau a rezervarilor ce necesita o garantie cu carte de credit trebuie sa colectam aceste date pentru a putea procesa plata sau a garanta rezervarea dumneavoastra.
 • Datele din actele de identitate sau de stare civila. Legislatia in vigoare ne obliga sa avem un control strict asupra identitatii persoanelor care fac plati peste un anumit nivel sau care solicita asistenta in obtinerea unei vize turistice. Totodata, contractul turistic incheiat intre societatea noastra si dumneavoastra trebuie sa contina aceste date. In cazul zborurilor catre Statele Unite ale Americii sau a altor tari care solicita viza de intrare ne vom asigura ca detineti acest drept cu scopul inalturarii unor situatii neplacute pentru dumneavoastra.
 • Datele din permisul de conducere. In cazul inchirierii unui autovehicul sau intermedierii rezervarii la rent a car, suntem obligati sa avem datele din permisul dumneavoastra de conducere pentru a putea face dovada ca aveti dreptul sa conduceti un autovehicul.

Catre cine pot fi divulgate aceste informatii?

Datele despre dvs. pot fi divulgate catre partenerii nostri de servicii turistice (companii aeriene, hoteluri, rent a car, transferuri, etvc) si vor fi folosite doar in scopul efectuarii cererii dvs. de rezervare.

Ariel Holiday va incerca sa se asigure ca parteneri sai au o politica de securitate a detelor bine pusa la punct si ca respecta legislatia in vigoare cu privire la datele cu caracter personal. In cazul in care aceste informatii nu sunt disponibile sau furnizorii nu doresc sa le ofere, situatia va fi comunicata catre Turist si va fi nevoie de o aprobare speciala a acestuia.

Datele vor fi coletate de catre angajatii Ariel Holiday si utilizate pentru a duce la bun sfarsit cererea Turistului. Personalul Ariel este instruit in ceea ce priveste importanta datelor personale si de asemenea se afla sub o politica/procedura stricta de utilizare a acestora avand ca scop indeplinirea cererii primit. Periodic personalul Ariel Holiday este informat de cele mai noi schimbari in legislatia cu privire la datele cu caracter personal, de asemenea sunt puse la dispozitia angajatilor diferite materiale informative cu scopul testarii cunostintelor legate de procedurile interne ale companiei. Nu vom divulga aceste date catre alte terte parti, exceptand cazul in care aceste parti sunt implicate in procesul de efectuare a unei rezervari sau achizitii pe pagina noastra web (incluzand aici si echipa noastra de customer service).

Datele dvs. pot fi divulgate in cazul in care anumite legi cer in mod obligatoriu acest lucru. De asemenea putem divulga datele dumneavoastra catre terte parti sau consultanti care actioneaza in numele nostru sub rezerva obligatiei acestora din urma de a pastra datele dumneavoastra confidentiale.

Toate companiile aeriene sunt obligate prin lege sa divulge informatiile despre rezervarile pasagerilor (pe zborurile catre Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii) agentiilor guvernamentale in cauza, inca dinaintea sosirii in tara respectiva. Aceste informatii sunt folosite in scopul asigurarii securitatii statelor respective.

Transferul informatiei

Pentru indeplinirea scopurilor definite mai sus, putem transfera informatiile dumenavoastra dincolo de granitele Romaniei, incluzand tari din afara Europei. Fiecare tara poate oferi diferite niveluri de protectie a informatiei dvs.

Sistemul de plata on-line asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment ale partenerului PAYu sau mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Cum puteti modifica datele dummneavoastra?

Am incercat sa facem tot posibilul sa va facilitam modificarile pe care intentionati sa le efectuati odata ce ati completat anumite informatii despre dvs. Conform Regulamentului Uniunii Europene 2016/679 aveti dreptul sa modificati sau sa stergeti in parte sau in totalitate datele inregistrate. Daca doriti sa aflati orice alte informatii despre datele pe care le detinem va rugam sa ne trimiteti un e-mail la dataprotection@arielholiday.com.

Totodata, aveti dreptul de a cere stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal trasmise prin intermediul nostru catre companiile aeriene sau companiile furnizoare de servicii.

Ce se intampla in situatia in care nu doriti sa dezvaluiti datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal mentionate mai sus ne sunt necesare procesarii rezervarilor dumneavoastra. Trebuie sa mentionam ca ne este imposibil sa procesam rezervari care nu contin aceste date obligatorii.

In cazul in care nu doriti sa ne comunicati aceste date cu caracter personal aveti dreptul de a intrerupe in orice moment rezervarea dumneavoastra.

Profilurile calatorilor

Ariel Holiday colecteaza informatii despre calatori atunci cand se efectueaza o rezervare prin siteul agentiei sau agentii nostri de turism dedicati.

Aceste date includ numele calatorului, data nasterii, detaliile de contact, preferintele pentru meniuri, datele de facturare, seriilor card-urilor de fidelitate ale companiilor aeriene si alte preferinte de calatorie. Aceste informatii sunt necesare finalizarii rezervarii sau a altor cerinte, precum si pentru scopuri administrative sau analize interne.

Deoarece profilul dumneavoastra poate include si date despre terte persoane, va rugam sa va asigurati ca orice informatie completata despre alte persoane (altele decat dvs.) a fost furnizata cu acordul acestora pentru a fi folosita in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate.

Dezabonare

Daca doriti sa nu mai primiti newsletter-e sau alte detalii despre diferite promotii si oferte speciale va rugam sa ne trimiteti un e-mail la dataprotection@arielholiday.com sau sa va dezabonati utilizand link-ul din ultimul newsletter primit.

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare