Mergi la conţinutul principal

Ski Bulgaria

Schi in Bulgaria

Bulgaria continua sa fie o alegere excelenta pentru schiori și snowboarderi, datorita facilitatilor excelente, partiilor largi si ingrijite si a preturilor de schi foarte bune.

Unde poti schia in Bulgaria?

Exista trei stațiuni principale de schi în Bulgaria, plus câteva mai mici, mai puțin dezvoltate. 

Cel mai apropiat de Sofia este Borovets, cea mai veche stațiune de schi din țară, cu partii impadurite de pin, locul potrivit pentru schiorii intermediari. Centrul modern al orașului este la doar 90 de minute de Sofia, astfel încât să puteți combina cu ușurință vacanta de schi cu un city break.

O ora mai departe este Bansko, cu un amestec de un oraș vechi istoric înscris în patrimoniul mondial UNESCO și viață de noapte zbuciumată în apropierea gondolei. Situată în Parcul Național Pirin, este cea mai modernă stațiune din Bulgaria, cu ascensoare rapide, cel mai bun record de zăpadă și cel mai lung sezon de schi.

Apoi, există Pamporovo, în est, cu un transfer de 1,5 ore de la Plovdiv. Este cea mai însorită stațiune de schi din Bulgaria și a câștigat inimile multora cu peisajul său pitoresc. Are numeroase piste de schi fantastice pentru începători și intermediari. Este o stațiune liniștită, potrivita pentru familie, cu câteva școli bune de schi.

Bansko

de la 16.50 €
Bulgaria
Bansko

Bansko este statiunea nr.1 de schi din Bulgaria, fiind dotata cu ...

Borovets

de la 23.00 €
Bulgaria
Borovets

Cea mai veche staţiune montana din Bulgaria, atestata in 1896, ...

Pamporovo

de la 22.00 €
Bulgaria
Pamporovo

Situata in partea central-sudica a Bulgariei, la poalele M-tilor ...

Razlog

de la 12.00 €
Bulgaria
Razlog

Razlog este un oras si statiune de schi situat la poalele muntilor ...

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare