Mergi la conţinutul principal

Termeni si Conditii

Bun venit pe “www.arielholiday.ro”

Intrand pe acest site, sunteti de acord sa va supuneti si sa va incadrati in urmatorii termeni si conditii.

Va rugam sa cititi cu atentie ceea ce urmeaza. Daca nu sunteti de acord cu acestia, ar fi indicat sa nu accesati informatii sau sa folositi servicii de pe acest site sau care se refera la acest site.

Atentie:

Inainte de orice intrebare sau cerere pe care o postati pe site-ul nostru va rugam sa verificati daca adresa dumneavoastra de e-mail functioneaza. Raspunsurile le veti putea primi doar pe adresa de e-mail specificata la momentul postarii intrebarii sau cererii.

Acceptul Termenilor

Sinteti de acord cu termenii si conditiile specificate in acest document (“Termeni si Conditii”).

Acest document (si numai acesta!) stabileste intelegerea dintre noi si Dvs. si suspenda orice intelegere verbala, reprezentare, sau garantii anterioare acestuia. Acest document poate fi modificat si amendat fara a va notifica in prealabil. De aceea este indicat ca inainte de a folosi Siteul nostru sa recititi aceast document.

Copyright

Continutul, organizarea, grafica, design-ul, compilarea, translatia magnetica, conversia digitala si alte elemente relationate cu acest Site sunt protejate de drepturile copyright-ului si a marcii inregistrate, precum si de alte drepturi ale proprietatii (incluzandu-se, dar nelimitandu-se la proprietatea intelectuala).Copierea, redistribuirea, folosirea sau publicarea de catre dumneavoastra a acestui Site sau a unei parti a acestuia, exceptand cele permise la Sectiunea 4, sunt strict interzise. Nu aveti drepturi de proprietate asupra nici unui continut, document sau altor documente sau materiale existente pe acest Site, decat daca este specificat acest lucru. Postarea de informatii sau materiale pe acest Site nu constituie o renuntare la drepturile asupra informatiilor si materialelor.

Marca inregistrata

Unele produse, fraze sau nume de companii mentionate in Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

Editarea, stergerea sau modificarea

Ne rezervam dreptul de a edita sau sterge orice documente, informatii sau alte elemente care apar pe acest site in deplina discretie.

Despagubiri

Sinteti de acord sa ne despagubiti, sa ne aparati si sa ne sustineti pe noi si pe avocatii nostri, pe partenerii nostri, personalul, afiliatii, sa platiti comisioanele avocatilor, daunele si cheltuielile de judecata in cazul in care incalcati acesti termeni.

Renuntare la drepturi si limite

INFORMATIILE DE PE SITE SAU PRIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE “CA EXISTENTE”,”CA DISPONIBILE” SI TOATE GARANTIILE, EXPRIMATE SAU IMPLICITE NU SUNT RECUNOSCUTE (INCLUZAND DAR NELIMITANDU-SE LA RENUNTAREA LA DREPTURI ORI ALTE IMPLICATII COMERCIALE GARANTATE IN CONFORMITATE CU SCOPURILE PARTICULARE).

INFORMATIILE SI SERVICIILE POT SA CONTINA ERORI, PROBLEME SAU ALTE LIMITARI. NOI SI PARTENERII NOSTRI NU NE ASUMAM RESPONSABILITATEA IN CAZUL IN CARE FOLOSITI ORICE TIP DE INFORMATII, SERVICII SAU PRODUSE. IN PARTICULAR, DAR NU SEMNIFICA O LIMITARE, NOI SI PARTENERII NOSTRII NU NE ASUMAM RASPUNDEREA PENTRU ORICE DAUNE INDIRECTE, SPECIALE, INCIDENTALE (INCLUZAND DAUNELE PENTRU PIERDEREA AFACERII, A PROFITULUI, LITIGII SAU ALTELE ASEMANATOARE).

ACEST SITE SI INFORMATIILE AFERENTE NU POT FI FURNIZATE IN LIPSA ACESTOR LIMITARI. NICI UN SFAT SAU INFORMATIE, FIE ORAL SAU SCRIS, OBTINUT DE DUMNEAVOASTRA PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI NOSTRU NU CREAZA NICI UN FEL DE GARANTIE.

TOATA RESPONSABILITATEA SAU OBLIGATIA PENTRU DAUNELE CAUZATE DE VIRUSI CU CONTINUT ELECTRONIC CONTINUTE IN FORMA SAU IN DOCUMENT SUNT NEGATE.

NU SUNTEM RASPUNZATORI FATA DE DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE TIP DE INCIDENT, DAUNE SPECIALE SAU CARE REZULTA DIN ACCESAREA SAU INCAPACITATEA DE A ACCESA ACEST SITE.

 

 

Salut! Noi suntem Ariel Holiday, o echipa tanara si ambitioasa care te ajuta in alegerea celor mai bune vacante. Daca esti in cautarea unei destinatii de vis pentru a-ti petrece concediul, ai ajuns unde trebuie..de aici incepe vacanta ta perfecta!

arielholiday

Ariel Holiday - licenta de turism

Ariel Holiday - Polita de asigurare